Mangler du en hjemmeside til dit stævne eller turnering for holdsport?

Hej, jeg hedder Jesper Mandal Hansen og ejer og har programmeret Opretstaevne.dk. Formålet med Opretstaevne.dk er at tilbyde arrangører af stævner eller turneringer inden for holdsport en hjemmeside for deres arrangement.

 

Ideen til Opretstaevne.dk opstod, da jeg skulle arrangere en turnering for min søns fodboldhold, som spiller i BSV i Nærum. Turneringen skulle have en hjemmeside, hvor alle interesserede kunne følge med i programmet, resultater, stillinger, nyheder, billeder og videoer fra hver spillerunde. Jeg valgte derfor at designe og programmere en platform, hvor jeg kunne oprette en hjemmeside til turneringen. Det blev til Opretstaevne.dk, som hoster to hjemmesider for min søns fodboldhold. Det er hjemmesiderne for turneringen NCUP og stævnet BSV04Cup. Herefter har vi koblet Champions Liga for årgang 2004 på med hjemmesiden CL2004.dk

 

Hvis du er arrangør af et stævne eller turnering og har behov for en hjemmeside, hvor du kan oprette program, kampe, resultater, stillinger, nyheder, billeder og videoer er Opretstaevne.dk nu gratis åben i en beta udgave. Det betyder, at jeg løbende laver forbedringer og retter fejl på platformen. Hvis du vil oprette en hjemmeside er det et krav, at du køber et domænenavn, som din hjemmeside skal køre under. Jeg vil godt hjælpe dig med at købe et domæne. Det koster ca. 50 kr, at købe et dansk domæne for et år. Så det er en meget lille udgift i forhold til den flotte hjemmeside, som du kan få via Opretstaevne.dk for dit arrangement.

Partners

Få en gratis hjemmeside til dit stævne
Køb smykker, ure og hairextension
Massage mod stress og spændinger

Opretstaevner.dk stævner

ncup.dk
bsv04cup.dk
cl2004.dk
cl2005.dk